Mat i norden > Hverdagsmat > Timiansuppe med bogskinke
  • img
  • Mat i norden > Hverdagsmat > Timiansuppe med bogskinke
  • Timiansuppe med bogskinke
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...
    Lett suppe til kalde høst dager! Bruk høstens sprø og lekre grønnsaker og fersk, eller skinke fra boks.
    Av Anders Gjengedal / Foto av Aina C. Hole

    Timiansuppe med bogskinke

    Share
    Print Friendly

    Porsjoner: 4
    Vanskelighetsgrad: 1/5
    Tid: 35 min

    Tilberedning:


    • 1Skrell og kutt alle grønnsakene i terninger.


    • 2Hell 1 liter vann i en kjele og kok grønnsakene med buljong og krydder i cirka 30 minutter.


    • 3Tilsett oppskåret skinke de siste 5 minuttene.


    • 4Server med godt brød ved siden av. Bruk gjerne pitabrød.


    This entry was posted in Hverdagsmat and tagged . Bookmark the permalink.
  • Kommentarer

  • Porsjoner: 4
    Vanskelighetsgrad: 1/5
    Tid: 35 min

    Tilberedning:


    • 1Skrell og kutt alle grønnsakene i terninger.


    • 2Hell 1 liter vann i en kjele og kok grønnsakene med buljong og krydder i cirka 30 minutter.


    • 3Tilsett oppskåret skinke de siste 5 minuttene.


    • 4Server med godt brød ved siden av. Bruk gjerne pitabrød.


  • Vin i fåreklær

    Lammevin kan være så dyrt som helst – men trenger ikke være det.

    Nord for Eden

    – Smak, sier Sten Pedersen og slår ut hendene for å vise at jeg kan forsyne meg med hva jeg vil fra den frodige hagen.