• img
  • Mat i norden > Mat-TV > Hærland & Hellstrøm
  • img

    Lag Bagatellemat hjemme

    Det finnes en del råvarer vi ikke vet hva vi skal bruke til eller hvordan vi skal tilberede for å få velsmakende måltider. Med et utvalg web-filmer gir Anne Kat Hærland og Eivvind Hellstrøm deg …

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Rensing av hummer

    Hummer er magert, veldig magert og skrekkelig godt!

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Kamskjellrensing

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Rensing av kreps

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Hvordan åpne østers?

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Skraping av fiskeskjell

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Oppdeling av lam

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
    img

    Hvordan filetere en blodappelsin?

    Les mer
    Posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV | Tagged | Comments Off
  • Vin i fåreklær

    Lammevin kan være så dyrt som helst – men trenger ikke være det.

    Nord for Eden

    – Smak, sier Sten Pedersen og slår ut hendene for å vise at jeg kan forsyne meg med hva jeg vil fra den frodige hagen.