Mat i norden > Mat-TV > Hærland & Hellstrøm > Lag Bagatellemat hjemme
  • img
  • Mat i norden > Mat-TV > Hærland & Hellstrøm > Lag Bagatellemat hjemme
  • Lag Bagatellemat hjemme
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...
    Det finnes en del råvarer vi ikke vet hva vi skal bruke til eller hvordan vi skal tilberede for å få velsmakende måltider. Med et utvalg web-filmer gir Anne Kat Hærland og Eivvind Hellstrøm deg her basiskunnskapen og mange nyttige tips til hvordan du kan heve kompetansenivået ditt og imponere - både med hverdagsmaten og gourmetmiddagene.
    Av Hærland & Hellstrøm

    Lag Bagatellemat hjemme

    Share
    Print Friendly

    - Jeg hadde ikke behov for en inn med teskje – forklaring på hvordan man lager kjøttpudding, Norges muligens trøtteste middagsrett, sier Anne-Kat Hærland.
    - Jeg ville ha det inn med sølvskje ved å få fantastisk mat gjort forståelig. Jeg hadde lyst til å lære noen få av alle de tingene Eyvind Hellstrøm kan, fortsetter hun.
    Dermed gikk Norges beste kokk og Norges morsomste kvinne i gang med prosjektet “Inn med sølvskje” som viser oss trinn for trinn hvordan vi renser, åpner, skreller og deler en rekke råvarer og hvordan vi etterpå kan lage spennende retter på en lettfattelig måte. Med boken og web-filmene samarbeidet Anne Kat Hærland og Eivind Hellstrøm om å gjøre nokså avanserte oppskrifter fra Bagatelles’ kjøkken til gjennomførbare prosjekter for amatørkokker som gjerne vil lære og samtidig få seg en god latter.

    Det er ikke alle ting som er like enkelt å forklare i tekst, derfor har vi filmet fremgangsmåtene på noen av de mest kompliserte rettene. Velg filmklipp fra menyen til høyre.

    Se demonstrasjonene her:

    Rensing av hummer

    Kamskjellrensing

    Rens av kreps

    Hvordan åpne østers

    Skraping av fiskeskinn

    Oppdeling av Lam

    Blodappelsinfiletering

    Video av dette kommer fortløpende:

    Oppdeling av kylling

    Tomatbånd

    Orrfugl-oppdeling

    Reinsdyrsadel

    Hummerterteinnpakning

     

    This entry was posted in Hærland & Hellstrøm, Mat-TV and tagged . Bookmark the permalink.
  • Kommentarer

  • - Jeg hadde ikke behov for en inn med teskje – forklaring på hvordan man lager kjøttpudding, Norges muligens trøtteste middagsrett, sier Anne-Kat Hærland.
    - Jeg ville ha det inn med sølvskje ved å få fantastisk mat gjort forståelig. Jeg hadde lyst til å lære noen få av alle de tingene Eyvind Hellstrøm kan, fortsetter hun.
    Dermed gikk Norges beste kokk og Norges morsomste kvinne i gang med prosjektet “Inn med sølvskje” som viser oss trinn for trinn hvordan vi renser, åpner, skreller og deler en rekke råvarer og hvordan vi etterpå kan lage spennende retter på en lettfattelig måte. Med boken og web-filmene samarbeidet Anne Kat Hærland og Eivind Hellstrøm om å gjøre nokså avanserte oppskrifter fra Bagatelles’ kjøkken til gjennomførbare prosjekter for amatørkokker som gjerne vil lære og samtidig få seg en god latter.

    Det er ikke alle ting som er like enkelt å forklare i tekst, derfor har vi filmet fremgangsmåtene på noen av de mest kompliserte rettene. Velg filmklipp fra menyen til høyre.

    Se demonstrasjonene her:

    Rensing av hummer

    Kamskjellrensing

    Rens av kreps

    Hvordan åpne østers

    Skraping av fiskeskinn

    Oppdeling av Lam

    Blodappelsinfiletering

    Video av dette kommer fortløpende:

    Oppdeling av kylling

    Tomatbånd

    Orrfugl-oppdeling

    Reinsdyrsadel

    Hummerterteinnpakning

     

  • Vin i fåreklær

    Lammevin kan være så dyrt som helst – men trenger ikke være det.

    Nord for Eden

    – Smak, sier Sten Pedersen og slår ut hendene for å vise at jeg kan forsyne meg med hva jeg vil fra den frodige hagen.