Mat i norden > Mat-TV > Tina Nordström > Tinas pølser
  • img
  • Mat i norden > Mat-TV > Tina Nordström > Tinas pølser
  • Tinas pølser
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...
    Pølser bør ikke undervurderes! En gryte og godt tilbehør er det du trenger. Se Tina lage Pølsegryte med rødvin og tomat.
    Av Tina Nordström

    Tinas pølser

    Share
    Print Friendly

    Pølsegryte med rødvin og tomat

    4 personer

    4 pølser
    1 bit røkt sideflesk, ca 200g
    7 små sjalottløker
    2 tsk tørket rosmarin
    2 bokser knuste tomater
    5 dl cocktailtomater
    2-3 dl rødvin

    Gremolata:
    1 dl finhakket persille
    saft fra 1 sitron
    2 revne hvitløksfedd

    Skjær flesket i terninger. Stek flesk, hele løker og rosmarin i litt smør. Hell på tomatene og vinen. La koke i ca 20 minutter. smaksett med salt og pepper. Legg ned pølsene i gryten og la dem godgjøre seg i ca 10 minutter.

    Bland gremolataen.

    Server gryten med fersk brød.

    This entry was posted in Mat-TV, Tina Nordström and tagged . Bookmark the permalink.
  • Kommentarer

  • Pølsegryte med rødvin og tomat

    4 personer

    4 pølser
    1 bit røkt sideflesk, ca 200g
    7 små sjalottløker
    2 tsk tørket rosmarin
    2 bokser knuste tomater
    5 dl cocktailtomater
    2-3 dl rødvin

    Gremolata:
    1 dl finhakket persille
    saft fra 1 sitron
    2 revne hvitløksfedd

    Skjær flesket i terninger. Stek flesk, hele løker og rosmarin i litt smør. Hell på tomatene og vinen. La koke i ca 20 minutter. smaksett med salt og pepper. Legg ned pølsene i gryten og la dem godgjøre seg i ca 10 minutter.

    Bland gremolataen.

    Server gryten med fersk brød.

  • Vin i fåreklær

    Lammevin kan være så dyrt som helst – men trenger ikke være det.

    Nord for Eden

    – Smak, sier Sten Pedersen og slår ut hendene for å vise at jeg kan forsyne meg med hva jeg vil fra den frodige hagen.