Mat i norden > Mat-TV > Tina Nordström > Tinas saftige fiskegryte
  • img
  • Mat i norden > Mat-TV > Tina Nordström > Tinas saftige fiskegryte
  • Tinas saftige fiskegryte
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3.50 out of 5)
    Loading ... Loading ...
    Er du lei av den tradisjonelle fiskegryta. Tinas fiskegryte tilfører nye smaker til en gammel tradisjon. Garantert saftig og velsmakende - og enkel å lage. Se videoen.
    Av Tina Nordström

    Tinas saftige fiskegryte

    Share
    Print Friendly

    Saftig fiskegryte
    4 personer
    1 finhakket gul løk
    2 msk revet ingefær
    2 dl hakket stangselleri
    1 finhakket fedd hvitløk
    1 msk smør
    1 tsk karri
    500 g cocktailtomater på boks
    2 msk mango chutney
    2 dl vann
    200 g pillede reker
    400 g fryst seifilet
    fersk koriander

    Fres løk, ingefær stangselleri og hvitløk i smør. Tilsett karri og la det frese i et par minutter.

    Tilsett cocktailtomater, mango chutney og vann og la trekke til sellerien blir myk.

    Hell over i mikseren og lag en grøt av det. Smak av med salt og pepper.

    Hell grønnsakmiksen i kasserollen og tilsett seifileten skåret i  store biter. Tilsett rekene rett før servering. Koker de for lenge blir de gummiaktige.

    Pynt med hakket fersk koriander og servér med fersk brød. Lykke til!

    This entry was posted in Mat-TV, Tina Nordström and tagged . Bookmark the permalink.
  • Kommentarer

  • Saftig fiskegryte
    4 personer
    1 finhakket gul løk
    2 msk revet ingefær
    2 dl hakket stangselleri
    1 finhakket fedd hvitløk
    1 msk smør
    1 tsk karri
    500 g cocktailtomater på boks
    2 msk mango chutney
    2 dl vann
    200 g pillede reker
    400 g fryst seifilet
    fersk koriander

    Fres løk, ingefær stangselleri og hvitløk i smør. Tilsett karri og la det frese i et par minutter.

    Tilsett cocktailtomater, mango chutney og vann og la trekke til sellerien blir myk.

    Hell over i mikseren og lag en grøt av det. Smak av med salt og pepper.

    Hell grønnsakmiksen i kasserollen og tilsett seifileten skåret i  store biter. Tilsett rekene rett før servering. Koker de for lenge blir de gummiaktige.

    Pynt med hakket fersk koriander og servér med fersk brød. Lykke til!

  • Vin i fåreklær

    Lammevin kan være så dyrt som helst – men trenger ikke være det.

    Nord for Eden

    – Smak, sier Sten Pedersen og slår ut hendene for å vise at jeg kan forsyne meg med hva jeg vil fra den frodige hagen.